Open club in de praktijk

Verslag OCL-Workshop Communicatie

Nieuws

Samen met Doon Communicatie organiseerde Open Club Limburg op 18 april 2017 een workshop communicatie, speciaal voor de Open Clubs en Sportdorpen uit Limburg. Een verslag is nu voor iedereen te downloaden.

Voor de workshop communicatie waren we te gast bij De Solberg in Beesel. Tijdens de workshop zijn we actief aan de slag gegaan met de vragen die de verschillende Sportdorpen en Open Clubs hebben. Zoals: hoe bereik je de doelgroep ouderen het beste? Hoe kun je meer mensen enthousiast maken voor je activiteiten? Hoe zorg je dat je niet alleen zelf communiceert, maar dat je ook de kracht van ambassadeurs benut? En ook: welke middelen kun je het beste benutten: email, Facebook of ….? Wat is eigenlijk nieuws? Wat waard is om te delen? En heel belangrijk voor projecten in ontwikkeling: hoe zorg je dat je alle stakeholders op de juiste manier op het juiste moment informeert?

Download in dit verslag de 15 tips die in de workshop naar voren kwamen: OCL verslag workshop communicatie 18042017

Vragen over deze tips? Neem contact op met Cristan Segers!

Deze workshop organiseerden we exclusief voor partijen die betrokken zijn bij een Open Club Limburg.

Fidget Cube Shop Promotion Off Sale
Fidget Cube Shop Products Price
Fidget Spinner
Fidget Cube Shop
Fidget Cube-Color Edition

Ook interessant

Open Club Community

We bouwen aan een Open Club Community. Een platform waar verenigingen samen kunnen komen en van elkaar kunnen leren. Wat hebben we jullie te bieden?

Lees meer

Partners

Partner worden?