Open club in de praktijk

Meld je aan! Workshop Crowdfunding 20 maart 2017

Nieuws

Het succes van de workshop van vorig jaar juni gaf alle aanleiding voor een tweede editie. Wederom zullen we in een interactieve sessie de kansen van crowdfunding voor verenigingen in Limburg laten zien.

Geld nodig voor de vervanging van het scorebord? Heeft het clubhuis een opknapbeurt nodig? Een groot evenement organiseren vanwege het 50-jarig bestaan? De vraag is dan vaak: “hoe gaan we dat financieren?”

Crowdfunding is dé nieuwe manier van fondsenwerving. Met crowdfunding haal je geld binnen voor jouw club of sportvereniging door beroep te doen op de crowd. De crowd kan bestaan uit leden van de club, familieleden of vrienden. Maar ook mensen buiten het directe netwerk kunnen op deze manier bij de club betrokken worden.

Tijdens de Open Club Limburg-workshop ‘Crowdfunding’ laten we samen met Peter van Baak van Sponsorvisie verschillende manieren zien waarop de crowd kan investeren in jouw club! Ook obligaties passeren de revue.

We organiseren de workshop samen met Clubtotaal in Noord-Limburg, maar verenigingen uit heel Limburg zijn van harte uitgenodigd!

Wanneer? Maandag 20 maart 2017, 19:00 uur – 21:00 uur
Waar? Sportclub Irene (Sportpark De Bakenbos, Bakenbosweg 4, Tegelen)
Kosten? € 60,– ex. btw per vereniging/organisatie

Aanmelden bij Cristan Segers: c.segers@huisvoordesport.org. Ook voor vragen kunt u bij haar terecht.

En hier een uitnodiging in pdf, met enkele goede voorbeelden.

Stel vooral ook bevriende verenigingen op de hoogte!

Fidget Cube Shop Promotion Off Sale
Fidget Cube Shop Products Price
Fidget Spinner
Fidget Cube Shop
Fidget Cube-Color Edition

Ook interessant

Open Club Community

We bouwen aan een Open Club Community. Een platform waar verenigingen samen kunnen komen en van elkaar kunnen leren. Wat hebben we jullie te bieden?

Lees meer

Partners

Partner worden?