Open club in de praktijk

Paardensport bundelt krachten in gemeente Nuth

Nieuws

Hoe kunnen we elkaar versterken? Diverse paardensport verenigingen kijken samen naar win-win situaties en laten daarbij het concurrentiegevoel los.

paardensport-bundelt-krachten-in-gemeente-nuth-paardensport-nuthProvincie Limburg wil in de regio’s Noord, Midden en Zuid grootschalige paardenkernen zien, voor de regio Zuid valt het oog op de gemeente Nuth. Er zijn hier veel vormen van paardensport terug te vinden, Nuth heeft maar liefst duizend paarden met gemiddeld twee berijders binnen haar gemeente. Overheid en diverse verenigingen komen bij elkaar en zo ontstaat er een stichting die de belangen van de paardensport behartigt. Zij werken nu al samen op het gebied van inkoop energie, huishoudafval, dieseltanks en mestafval en zien voor de toekomst nog veel meer mogelijkheden. Het heeft de paardensport in de gemeente Nuth goed gedaan. De regio kent een aantal vooraanstaande stallen die Euregionaal respect verdienen. De paardensport heeft hiermee duidelijk een kwaliteitsimpuls gekregen.

Bericht op Limburg Paardensport

Ook interessant

Open Club Community

We bouwen aan een Open Club Community. Een platform waar verenigingen samen kunnen komen en van elkaar kunnen leren. Wat hebben we jullie te bieden?

Lees meer

Partners

Partner worden?