Je eigen open club Limburg

Verenigen

Mensen en clubs motiveren, informeren, betrekken, inspireren, faciliteren en coachen. Het is van belang binnen deze community van Limburgse Open Clubs en Open Club-ontwikkelingen, maar ook lokaal in je eigen vereniging, je eigen complex, je eigen gemeente. We blijven leren van en delen met elkaar. De Open Club-ontwikkeling is wat ons verenigt!

open club Communicatie

Gezamenlijk een Open Club worden? Goed plan! Goede communicatie met elkaar en met je omgeving is cruciaal om dit tot een succes te maken. Wijzen alle neuzen dezelfde kant op? Weet iedereen wat er gebeurt? En weten de kartrekkers wat de anderen willen? Open Club Park Leudal Oost pakt het heel professioneel aan. In juli 2016 verkenden we al met een groep experts wat wijsheid is. Park Leudal Oost was aanwezig.

open club Community

We bouwen aan een Open Club Community. Een platform waar verenigingen samen kunnen komen en ervaringen kunnen delen. Zo kunnen we van elkaar leren. Leer en deel je mee? Word lid van de community!

Ook interessant

Verbinden

open club Scan
open club Inspiratie
open club Op maat

Lees Meer

Verrijken

open club Start
open club Programma
open club Beheer & Exploitatie
open club Organisatie
open club Crowdfunding
open club Fusie
open club Accommodatie

Lees Meer

Open Club Community

We bouwen aan een Open Club Community. Een platform waar verenigingen samen kunnen komen en van elkaar kunnen leren. Wat hebben we jullie te bieden?

Lees meer

Partners

Partner worden?